itulau_fanua

Tala Fou

O le BYD Shanghai Auto Show e aumaia ni ta'avale fou se lua e maualuga lona tau

Le tau fa'atau atu oBYDO le faʻataʻitaʻiga maualuga a le YangWang U8 ua oʻo i le 1.098 miliona CNY, lea e faʻatusatusa iMercedes-BenzG. E le gata i lea, o le taavale fou o loʻo faʻavae i luga o le fausaga a Yisifang, faʻaaogaina se tino e le faʻaaogaina, fa-uili fa-motor, ma faʻapipiʻiina i le ao-P body control system.O nei fa'amaufa'ailoga faigata na'o le lava e maua ai le tau fa'atau e tasi le miliona.

BYD YangWang U81

BYD YangWang U8

BYD o loʻo faʻasolosolo malosi ma malosi, ma e mafai foʻi ona malepe i le maketi SUV miliona-tulaga.Ae mo i matou o tagata masani, o le vaʻaia o le BYD e mafai ona faia ni taunuʻuga i le tulaga o faʻataʻitaʻiga maualuga, ou te matua fiafia lava i ai.

BYD YangWang U82

BYD YangWang U83

O le mea moni, e le afaina pe a le mafai ona e gafatia le miliona-tulaga U8, aua o le BYD na tuʻuina atu foi ni taʻavale fou se lua i le Shanghai Auto Show, e taʻua o le Destroyer 07 ma le Song L concept car.E sili ona taugofie mo tagata masani.E mautinoa lava o le manaʻo lea o le BYD e toe faʻafoʻi atu i se galu o tagata fiafia e fiafia i le BYD.

BYD Destroyer 07

BYD Destroyer 070

I le avea ai o se auupega mamafa na lafoina e le BYD i le maketi taavale lapopoa, Destroyer 07 ua taʻua o le faʻasalalauga faʻasalalau o le faʻamaufaʻailoga.A maeʻa ona faʻalauiloa le taʻavale fou i le lumanaʻi, o le a aofia ai i totonu o le vasa fesoʻotaʻiga mo faʻatauga, ma faʻalauteleina ai le faʻataʻitaʻiga matrix o le vasa.E le gata i lea, o le tau o le Destroyer 07 o le a 200,000-250,000 CNY, ma o le a faʻalauiloaina i le kuata lona tolu o le 2023 i le amataga.

BYD Destroyer 079

Faatasi ai ma le taunuu mai oFa'aleaga 07, o na suau'u masani vaeluagalemu sedans ua loloto suotosina i lenei fanua e tatau ona matua faaeteete.I le uma, o le BYD ua lauiloa o se faʻalavelave faʻafefe o taavale afi, ma o le mea o loʻo latou taumafai nei e faʻafefe o le vaega o taavale laʻititi lea e faʻalagolago tele ai kamupani faʻapisinisi mo le ola.E mautinoa lava o le a fa'afefe ai isi ituaiga o ta'avale feololo.

BYD Destroyer 078BYD Destroyer 077

Mai le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga, Destroyer 07 faʻaauauina le faʻasologa o le aiga o le faʻamaufaʻailoga, lea e sili ona iloagofie ma foliga mai o se faʻasalalauga lautele o le faʻamaufaʻailoga.Ioe, pe o moli po'o le pito i luma, e mafai ona fai atu tagata uma e masani lelei i lenei seti o faʻamaufaʻailoga aiga mamanu.E tusa ai ma le tele, o le umi, lautele ma le maualuga o le Destroyer 07 o le 4980/1890/1495 (mm), ma le uili o le 2900mm.Ole tele atoa e latalata ile Han.

BYD Destroyer 076BYD Destroyer 075BYD Destroyer 074

O le itu o le tino o loʻo faʻaaogaina se mamanu natia o le au o le faitotoa, ma o le pito i tua o le taʻavale e faʻaaogaina le taʻutaʻua i le taimi nei e ala i-ituaiga taillight group design.O auiliiliga o le vaega moli pe a uma ona moli e lelei, nai lo le naʻo le tuʻuina o se fasi moli i luga ma ua uma.E fa'amaonia ai fo'i o lo'o fa'atumauina lava e le au faufau a le BYD le mafaufau i le fa'atulagaina o le ta'avale fou.

BYD Destroyer 071BYD Destroyer 073BYD Destroyer 072

O totonu e leʻi faʻasalalauina, ae o loʻo faʻamoemoe e faʻaaogaina le gagana mamanu tutusa e pei o le Haiwang model.Mo le vaega o le malosiaga, faʻamasinoina mai le faʻamatalaga aloaia a le BYD o le taavale fou "super-hybrid sedan" ma le faʻaalia o taavale i le faʻaaliga taʻavale, o lenei faʻaumatiaga fou 07 o le a faʻapipiʻiina i le BYD's DM-p poʻo le DM-i hybrid system.O le taavale fou o le a faoa foi le vaega maketi o sedans feololo e pei o le Honda Accord e: PHEV ma le Camry lua afi.

BYD Pese L ta'avale manatu

BYD Pese L16

Na aumai fo'i e le BYD se ta'avale fou o le Pese L i le Shanghai Auto Show.I le avea ai o se SUV eletise mama mama ma se sitaili taʻaloga, o le taʻavale fou e faʻamoemoe e faʻalauiloa i totonu o lenei tausaga.Matou te masalo o le tau o le a i totonu o le 170,000-240,000 CNY.E tusa ai ma lenei faʻataʻitaʻiga, e toʻatele tagata na fai mai ua uma ona faʻatonuina le faʻataʻitaʻiga papa, o le mea moni lea?Sei o tatou tilotilo faatasi.

BYD Pese L15

E tusa ai ma foliga vaaia, o le Pese L concept car ua fausia i luga o le faavae o le Dynasty's "Pioneering Longyan Aesthetics" design concept.O le tuʻufaʻatasia o le mafiafia o le pito i luma ma le fa tolu-dimensional laina i luga o le faʻalava eletise eletise e maua ai se lagona tulaga ese o le mana ma se faʻaaliga vaʻaia.

BYD Pese L14BYD Pese L13BYD Pese L12

O foliga pito i luma o se mamanu tapuni, ma faataamilo i lePeseLOGO, e tele laina tūsaʻo o teuteuga, e faʻaleleia ai le faʻaogaina ma le tino.I itu uma e lua o foliga pito i luma o loʻo iai moli faʻatasi ma elemene mauʻu tarako ma faʻaulu moli moli i le ao e taamilo i itu uma e lua.E le gata e maualuga lona tulaga aloa'ia, ae o le mamanu laititi moli e mafai fo'i ona aumaia ai fa'aaliga matagofie i le po.E tatau ona ou fai atu o le BYD ua matua faʻamatalaina le elemene tarako Saina i se tulaga ogaoga.

BYD Pese L11BYD Pese L0BYD Pese L9

O le itu o loʻo i ai se tino maualalo ma taʻaloga ma se tua vave.O le sulugatiti ma'ai e sosolo mai le laulau teuteu i le pito i luma i le pito i tua, lea e foliga mai e manaia tele.E taua le ta'ua o le ta'avale fou e fa'aaoga ai fo'i fa'ata fa'aeletoroni i fafo e teuteuina i laina fa'aumi e sui ai fa'ata masani fa'ainisinia.E ui lava o se taʻavale faʻavae, matou te faʻamoemoe pea e mafai ona faʻaagaga lenei mamanu mo faʻataʻitaʻiga faʻateleina i le lumanaʻi.E matua aulelei lava.

BYD Pese L8BYD Pese L7

E tusa ai ma le auiliiliga o le mamanu, Pese L e faʻaogaina au faitotoʻa natia ma 21-inisi uili faʻasolosolo.O uili lanu uliuli ma le paʻepaʻe lima faʻailoga fetu e foliga fou, ma e fetaui ma paʻu 265 40/R21.O rotors taofi tetele e fa'aalia i totonu o uili, ma fa'amoemoe lelei le fa'atinoina o le taofi.E le gata i lea, na taʻua foi e le ofisa o lenei taavale o le a faʻapipiʻiina i faitotoʻa e leai ni faʻavaa e faʻaleleia atili ai lona siosiomaga taʻaloga.

BYD Pese L6BYD Pese L5BYD Pese Ll

Ae mo le pito i tua o le taʻavale, o le taavale fou o le a faʻaauauina le tolu-dimensional taillight design na musuia e nonoa Saina.O fasi moli i totonu o le lamepa o loʻo i ai se lagona malosi o le faʻapipiʻiina ma le fesoʻotaʻi, lea e iai sona aafiaga malosi.O moli taofi e lua i luga o le taualuga o loʻo natia i le ogatotonu o le spoiler, lea e foliga mai foi e matua mataʻina.

BYD Pese L4BYD Pese L3

E le gata i lea, i le tulaga o le fatuina o se atemosifia taʻaloga, o le taʻavale fou e faʻaaogaina foi laina maʻai e faʻamaonia ai le lagona o le mana.Fa'aauupegaina i se eletise tua-ituaiga spoiler tua, o se lanu uliuli + mumu togitogi pito i tua si'osi'omaga ma se diffuser tua lapopoa, o le taavale fou e foliga tumu i uiga ma ta'aloga.

BYD Pese L2BYD Pese L1

I tulaga o le faʻatinoga, BYD Pese L o le a fausia e faʻavae i luga o le e-platform 3.0, faʻapipiʻiina i tekinolosi faigata a le BYD e pei ole CTB maa-body integration technology, atamai eletise eletise fa-uili, ao taavale atamai le tino pulea, ma isi. ., ia faʻaleleia le faʻatauvaʻa o le taavale fou.Faʻatasi ma le faʻatulagaina o le taavale fou ma se faasologa o tekinolosi o loʻo ia tauaveina.Ou te manatu o taavale fou e tau i le 170,000 i le 240,000 CNY o le a faʻatau lelei i le lumanaʻi.O le a sou manatu i lenei mea?

BYD YangWang U85BYD Destroyer 07BYD Pese L

BYD Pese L ma le Destroyer 07 e foliga lelei uma ma malosi malosi oloa, o lea o le a mautinoa lava le faʻafeiloaia e tagata uma pe a uma ona latou alu i luga o le maketi.Ae o lesi foi itu,BYD'se mana'omia fo'i fa'anatinati fa'ata'ita'i fa'ata'ita'iga va'ava'ai i le va'aiga va'ava'a ma le va'aiga SUV maketi, ina ia fa'amalosia atili ai lona tulaga i le maketi.


Taimi meli: Apr-24-2023